Ким Кардашиян неотдавна призна в един от епизодите на риалитио си „Keeping Up With The Kardashians”, че по време на престоя си в Тайланд си е направила 1200 селфита. Сега съпругата на Кание Уест смята да търгува с нарцисизма си като пусне на пазара книга с нейни пикантни снимки.

* Ким по бански

На цели 352 страници ще бъдат публикувани над 1000 фотоса, които Ким сама си е правила.

Фотокнигата ще бъде с твърде корици, а издател е Rizzoli's Universal. От издателството официално потвърдиха, че през април 2015 г. срещу 19.95 долара феновете на пищната Кардашиян, ще могат да притежават нейната книга, която ще се казва „Селфиш“ (егоистичен).

Четете още: Ким Кардашиян и манията й по селфитата

Почитателите на 33-годишната брюнетка доволно потръпват ръце, защото са наясно, че голяма част от селфитата ще бъдат на тялото и пищните задни части на Ким. Нека ви припомним, че Ким пусна едно от най-запомнящите се селфита само 4 месеца, след като роди Норт Уест и той се фокусира върху дупето ѝ:

Четете още: Любовната история на Ким Кардашиян и Кание Уест

Първоначално идеята била да е само албум, подарък за Кание, но в крайна сметка се оказала толкова готина, че решили да я превърнат в книга, споделя Кардашиян. "Отивам да си направя няколко. Имам предвид, всяко момиче харесва снимки на дупето си в огледалото", заяви звездата.

* Най-новото селфи на звездната двойка

Очертава се в предстоящата книга да има много пикантни фотоси, които са били предназначени само за очите на рапъра!

И не забравяй, Ким, от септември ти водиш!

Вижте най-новото интервю на Ким: