Любовта ни към класическите и семпли дрехи и аксесоари е необяснима и едновременно с това толкова силна.

Няма нищо по-хубаво от една стилна бяла риза с перфектна кройка, направена от качествена материя, която можем да носим след 10 или 20 години.

Въпреки постоянната промяна в модните тенденции, класическите дрехи винаги ще бъдат на мода. Облеклото в класически стил се характеризира със строга и елегантна линия и минимум детайли.

Декорации в това облекло почти липсват, но това не означава, че не можете да добавите бижута и аксесоари към визията си и по този начин да я превърнете от обикновена в оригинална.



Все по-често попадаме на модни блогърки със семпъл стил, превърнали визията си в нещо специално, залагайки на цветен шал, спортни обувки или модерни бижута. Разчупете стандартите на приетото и преобразете всеки тоалет по ваш вкус.

Бъдете сигурни, че с елегантност и стил ще направите по-голямо впечатление на околните, отколкото ако заложите на натруфен тоалет, който ще скрие естествената ви красота.



Колекциите на „Chanel” имат огромно влияние върху развитието на класическия стил в облеклото. Нека ви припомним, че именно Коко Шанел създава късото сако от букле без яка, поръбено с ширити и с външни джобове, което се комбинира чудесно с права пола или панталон.



Всяка жена трябва да притежава в гардероба си поне една бяла риза, права пола с висока талия и дължина до малко над коляното, дамски панталон с широки крачоли и черно изискано сако. С тези пракични и удобни дрехи ще излъчвате женственост и елегантност.

Може би една от най-важните характеристики на класическите дрехи е тяхната изработка, която е от висококачествени материали, естествена вълна, памук или коприна.

Никога няма да сгрешите с тоалет, състоящ се от риза и панталон с прости линии и семпла кройка в деликатно бежово или бяло.

* Бъдете смели и заложете на класически панталон в арък цвят;

* Идея за стилна, но бляскава визия; снимки: Karla Deras

Прибрана прическа в кок и грим в телесни нюанси биха допълнили по един красив начин цялостната ви визия.

Четете още: Семпло, но стилно

Запомнете, че дрехите в класически стил винаги са елегантни, никога не излизат от мода и се променят съвсем леко през годините!

Спортно-елегантна визия на модната блогърка Николета много ни допадна!

Nicoletta от Scent of Obsession