След като през 2009-а година, актьорът Мел Гибсън се разведе със съпругата си Робин Мур след 29 години брак, той намери утеха в значително по-младата от него пианистка Оксана Григориева.

Двойката се раздели само след една година, но Оксана вече беше бременна от актьора, което постави началото на поредица от съдебни дела за попечителство и месечни издръжки. Най-накрая съдът постанови звездата да плаща месечна издръжка в размер на 30 000 долара.

Оксана Григориева е получавала по 20 000 долара месечно, но е поискала сумата да бъде увеличена на 100 000 месечно. В крайна сметка двамата са се договорили за 30 000 долара. В замяна Григориева ще освободи дома на стойност 2,4 милиона долара в предградие на Лос Анджелис, който Мел Гибсън поддържа за нея, и ще се премести да живее в Малибу.

В началото на съдебната сага между 60-годишният Мел и 46-годишната Оксана съдът бе постановил актьорът да изплати на бившата си 750 000 долара на три пъти и да плаща за къщата в Калифорния, където живеят Григориева и Лусия. В началото на този месец обаче американски съд постанови Григориева да не получи останалите 500 000 долара от първоначалното споразумение, защото е нарушила клаузата за поверителност през 2013-а година, разкриват от 24chasa.bg

Припомняме ви, че през 2010-а година Оксана обвини актьорът, че по време на спор за попечителството на дъщеря им, той я е ударил и ѝ е счупил зъб. По-късно бяха и разпространени записи, на които се чува как Гибсън псува и заплашва бившата си. Актьорът бе осъден на три години пробация, на година психологически съвети и на обществено полезен труд.

След раздялата с Оксана името на Мел Гибсън бе спрягано с различни красавици, но никоя не се задържа до него за дълго. До миналата година всъщност, когато актьорът се запозна с ослепителната 25-годишна сценаристка Розалинд Рос. Двамата са заедно от лятото на 2015-а и по всичко личи, че са щастливи заедно.