Средностатистическият американец ще похарчи 134 долара за деня на Св. Валентин.

По-заможните ще надскочат в пъти тази сума. Само в САЩ на този ден ще се изхарчат 37 млрд. долара. Денят на Св. Валентин определено е добър за търговците и ресторантьорите. Какви суми харчат милионерите? За да глезят половинката си те са готови да отделят хиляди долари.

Вижте 10 скъпи романтични жеста на известни личности по случай празника:

10. Джъстин Бийбър – 2 000 долара

През 2011 година Джъстин Бийбър купил почти всички цветя в един магазин, за да впечатли Селена Гомес. Той взел всички налични рози, лалета и маргаритки, което му струвало 2 000 долара. През 2012 година той е прекарал Св. Валентин със семейството си и Селена Гомез в Дисниленд, а вечерта заедно с Гомез с хотел в Ню Йорк, където нощувката е 2 000 долара. Тази година Бийбър вече не е заедно със Селена Гомес и папараците все още не знаят какви са плановете му.

9. Чанинг Тейтън – 5 000+ долара

Тейтъм традиционно подарява на жена си бижута от дизайнера Neil Lane. Неговите произведения струват от 5 000 долара за най-дребни неща, до 100 000 долара за пръстен по поръчка. Миналата година съпругата му се похвали, че е получила прекрасно бижу, но не уточни точно какво.

Останалата част от материала можете да видите тук