Автор
Woman.bg

Колко е спечелила най-известната блогърка през 2014-а?

Италианката Киара Ферани е една от най-известните модни блогърки. Тя стана нарицателно за успех, а блогът й The Blonde Salad може да се похвали с милиони последователи по цял свят.

Русокосата красавица се превърна от студентка по право в „it girl”, което присъства на бляскави модни събития, откриване на магазини и партита с известни личности.

Четете още: ''Руса салата'' по италиански или най-успешният моден блог в света

блог: The Blonde Salad

Киара има невероятен нюх за успех. Но колко е спечелила модната блогърка за миналата година? Затаете дъх...

Синеоката чаровница е спечелила за една година 8 милиона щатски долара! Невероятно, но факт! Така Киара стана първата блогърка, която да бъде включена в класацията на сп. Forbes за най-високоплатените звезди под 30-годишната възраст в категорията „Изкуство и стил“, която отчита приходите им за 2014-а. (70% от приходите й идват от колекцията й обувки)

Киара може да се похвали с нов дом в Лос Анджелис, куп ангажименти, страхотни проекти и един красив и талантлив приятел.

* Киара с приятеля си Андрю Артур, който е фотограф

Под снимката известната блогърка написа: "Цялата година щастие с този мъж. Пътувахме навсякъде, започнахме да се опознаваме и да живеем заедно в Лос Анджелис. Той е моето вдъхновение и един истински творец. Щастлива съм!"

* Киара показва новата си татуировка, вдъхновена от множеството си пътувания

* Кецове с техни черно-бели снимки, специално направени за Киара от Андрю

* Най-продаваните обувки от колекциите на Киара

* За Киара здравословното хранене е много важно

Ще ви покажем кадри от пролетно-лятната колекция обувки на Киара за 2015-а. В кампанията главната роля е поверена именно на нея.

Пуканки, чипсове, сочни хамбургери, пържени картофки и много кока-кола символизират любовта й към Лос Анджелис, но сами ще се убедите, че снимките са стилни и модерни.

Всеки чифт е "омагьосан" с малко блестящи прашинки. Цветовете за идното лято са розови, лилави, златисти и сребристи.

Четете още: Топ 10 италиански модни блогове