Актрисата Камерън Диас представи пълната си колекция аксесоари за марката Pour La Victoire.

Диас, която през 2013 г. стана художествен директор на бранда, споделя, че с тази колекция запознава света не само с модните си предпочитания, но и със собствения си гардероб.

Актрисата красноречиво заявява, че модната й линия напълно отразява стила й и моделите обувки, които е представила, присъстват и в неиния гардероб.

"Държа на обувките и функционалността. Ето към това се връщаме с тази линия: функционалността", признава актрисата, която с изящните си творения ни пренася в един сюреалистичен свят, в който властват удобството и елегантността.

Четете още: Вижте Камерън Диаз без грим

Четете още: В апартамента на Камерън Диаз

"Когато съм в Ню Йорк, почти винаги нося равни обувки. Ако намеря красиви обувки на висок ток, с които мога да обикалям из града, ще ги нося постоянно. В Лос Анджелис обаче тъй като навсякъде отивам с колата си, много нося токчета. Обичам ботите на ток, защото бързо ги обувам и продължавам да си върша работата. Затова на някои модели от колекцията за Pour La Victoire има ленти, които улесняват обуването на обувката", казва Камерън Диас.

Камерън Диаз умело преплита в едно красивата визия и комфорта, създавайки стилна есенна колекция, открояваща се както със секси обувки на висок ток, така и с изчистени, елегантни боти на ниско токче. А чантите? Чантите на Камерън са не просто аксесоар, а образец на елегантността.