Съгласете се с нас, че когато у дома има празнично настроение дните минават с повече усмивки и веселба.

Решихме да ви заредим с коледно настроение само 3 седмици преди Коледа. Попаднахме на един изключително уютен и стилен дом в Испания, който е красив, коледен и дори леко кичозен.

По принцип традиционните тонове за коледните празници включват червено, зелено и бяло, но защо не внесете този път някакъв друг неочакван цвят и коледна украса, която да изненада вашите близки?

Трябва да отбележим, че къщата, която по-долу ще ви представим, е потопена в най-нежните цветове, които си представяхме за този празник – бяло, бежово, кафяво, златисто... Всичко е толкова приказно и нежно...

Четете още: Коледен маникюр

Цялото жилище сияе и се „усмихва“ на своите посители. Погледнете само бялата мека мебел, която е покрита с сребристи възглавнички или вкусните коледни сладкиши върху дървената маса, които чакат да бъдат изядени всеки момент.



С няколко свежи идеи ще направите дома си малко по-оригинален по отношение на коледната декорация и то без това по никакъв начин да не навреди на традицията на Коледа, която ние всички обичаме.

Забавни предмети (книги, списания...) ще съживят коледната маса, а коледната музика ще допълни приказната атмосфера.

Вдъхновете се от този краси интериор и се насладете на времето, прекарано с най-любимите хора. Запалете всички свещи и си пожелайте нещо! На Коледа желанията се сбъдват!

Четете още: Индустриален шик в Париж