В рамките на два дни (3 и 4 декември) всички привърженици на Gallery 2.0 и изкуството имаха възможността да се любуват на коледните изделия на талантливия Ясен Панов.

В сърцето на столицата галерията предлага топлота, уют и наслада за очите и душата, чрез красотата на изобразителното изкуство и чаша хубаво вино, или кафе.

В неделния следобед посетих коледното изложение в Gallery 2.0 с очакванията за интересни предложения за коледен подарък и определено останах впечатлена. Имах възможността да получа информация и от самия автор за творбите му – Ясен Панов. Той представи, както свои картини, придаващи цвят и настроение, така и приложно изкуство, което бихме могли да използваме във всекидневието си. И освен че коледните му изделия изпълват очите и душата с радост, но и те са практичната страна на изкуството. С нетърпение споделям впечатленията си и ако все още не сте избрали подарък за любимите си хора, бихте могли да почерпите идеи.

Плато

Прекрасна придобивка, която е изключително удобна, когато посрещате гости.

Чайник

Ако обичате да пиете чай ви предлагаме стилен чайник, както и красиви чаши със същия мотив.

Лампа

Едно от любимите ми предложения – прекрасна лампа с чаши. А и осветителните тела никога не са ни достатъчни.

Чиния

В първия момент, когато видях изящните чинии си помислих, че може би би ми било съвестно да се храня в тях, но авторът ми сподели, че всеки ден го прави, защото те са от издържливи материали и дори и след ежедневна употреба, продължават да бъдат все така красиви.

Купа

Какво по-практично от купа, която можете да използвате по най-различно предназначение или дори само за украса.

Килим

Оригинален и много красив подарък, произведение на изкуството, което заслужава място в дома ви.

Украса

На изложението вниманието ми бе привлечено от една много симпатична гугутка, чието приложение е просто да придаде настроение и красота в дома. Тя е изключително изящна, изработена от порцелан, истинско злато и е много лека. Освен това всяка една гугутка си има уникален номер.

Изделията на Ясен Панов включват и украса за маса, която е чудесен детайл към празничната трапеза.

Картина

Ако искате да направите подарък на човек, с чиито предпочитания към изобразителното изкуство сте запознати, картината несъмнено е най-доброто решение.