Изборът на Коледни подаръци е мисия с повишена трудност понякога.

Обикаляне по магазините в последния момент, търсене на най-подходящия подарък, опаковане – кошмарно и непрепоръчително изживяване, което бихме искали да ви спестим. Затова ви предлагаме нашата селекция за този празничен сезон, разпределена в 5 тематични предложения, налични онлайн още сега!

1. За любителите на чай

Три цветя-билки от България, в елегантната сребриста кутия за подарък на Rosey’s mark. Чай роза, носещ любов и радост; лавандула за ралакс и спокоен сън; мурсалски чай известен с полезните си свойства за здраве и дълголетие. И трите био сертифицирани.

2. Вкус на Романтика ЗА НЕЯ

Подаръчен компелкт, включващ:

Чай от рози, романтичен и ароматен, с естествено успокоително, антимикробно и противовъзпалително действие; ускорява храносмилането. Черен шоколад с рози, шоколадовото блокче ръчна изработка от висококачествено какао. Истинско изкушение.

3. За шеф-готвача, ЗА НЕЯ

Сладко от рози с висока концентрация на розови листенца. Без оцветители и овкусители. А за създаването на истински гурме празник тази Коледа в подаръчната кутия при сладкото сме оставили една рецепта, която ще направи трапезата по-вкусна. Подаръчният комплект се допълва от текстилна торба за пазаруване с артистичен принт, нов придружител в пазаруването за коледното меню.

4. Украса ЗА НЕЯ

Подаръчен комплект, включващ:

Уникална гривна с рози и златни частици, ръчна изработка от смола (предлага се в три размера – S, M, L). Черен шоколад с рози, 54% какао висококачествен натурален шоколад ръчна изработка.

5. Вкусно и Полезно ЗА НЕГО

Подаръчен комплект, включващ:

Мурсалски чай, естествен имуностимулатор; при простуда, грип, кашлица и алергии. В удобна опаковка с функция за многократно затваряне.Мармалад от шипки, за неговата бърза и здравословна закуска, пълна с витамини.

Всичките пет предложения са налични за пазаруване онлайн, на www.roseysmark.com

Екипът на Rosey’s mark ви пожелава празнично настроение и весело посрещане на Коледните и новогодишни празници.