Автор
Woman.bg

Кой спечели 2 покани за Supercross Sofia 2015|The Battle Begins?

За първи път България ще домакинства състезание по суперкрос, което ще се проведе на 31 октомври и 1 ноември 2015 година в зала „Арена Армеец“. България беше предпочетена пред Румъния и Сърбия за домакин на шампионата и стана първата страна в Източна Европа, която посреща такъв тип състезание.

Първото международно състезание по суперкрос в София Supercross Sofia 2015|The Battle Begins добавя към състезателите, които ще се борят за титлата „Кралят на София“, името на още една млада звезда - Браян Хсю. Световният шампион в MX125 Хсю се състезава за Suzuki Racing и пристига в столицата, за да се изправи срещу едни от най-големите имена в суперкроса през океана.

Браян е едва на 17 години, но вече има редица подиуми и титли. Последното му постижение е именно титлата на световен шампион в клас MX125, което записва през 2014 година. Немецът от тайвански произход е определян като един от най-атрактивните състезатели в класа си и не е тайна, че редица отбори са готови да наддават, за да привлекат пъргавия и техничен състезател в своите редици.



Хсю не за първи път се изправя срещу състезатели от по-големите класове. В последните няколко кръга на Световния шампионат той се състезава рамо до рамо със състезатели от MX2 и това накара всички фенове на спорта да се чудят дали пък младата звезда няма да застане до професионалистите от горния клас още през следващия сезон.

Ето кой спечели покани за събитието - Соня Филипова и Иван Недялков. Честито!