Кой е измислил стереотипа, според който жената трябва да е по-ниска от мъжа?!

В няколко материала ще ви покажем няколко представители на силния пол, които не се чувстват ни най-малко ощетени от това, че партньорката им е по-висока от тях. И то не защото нямат избор – те имат милиони почитателки и при желание лесно могат да си намерят миньонче! Тези мъже обаче са послушали сърцето си и са направили правилното решение...

Том Круз и Кейти Холмс

През 2005 г., когато двамата започнаха да излизат заедно, известен американски комик се опита да осмее двойката, наричайки влюбените „джуджето и данганачката“. Кейти обаче не позволи това да накърни връзката им: „Да, по-висока съм от Том. И какво от това? Той е супер секси“.

Круз (170 см.) и Холмс (175 см.) се запознали на парти, организирано от приятели на Том. Младата актриса заляла с шампанско ризата на известния сърцеразбивач, а той я поканил на среща... Няколко месеца по-късно Круз обяви на висок глас любовта си към Кейти в шоуто на Опра Уинфри: „Да! Да! Обичам тази жена! И искам целият свят да знае това!“. Връзката се разви с бесни темпове и това породи много слухове, че целият романс цели да развихри кариерата на Кейти. Но нещата се оказаха по-сериозни – през април 2006 г. се роди дъщеричката на двамата актьори – Сури.

Том и Кейти решиха да се оженят. Като истински романтик (дано да не е последният такъв) Круз направи предложение на Кейти на върха на Айфеловата кула, паднал на едно коляно. Сватбата се състоя през ноември 2006 г. в градчето Брачано край Рим, в истински старинен замък.

Сега Кейти е заета повече с грижи за дъщеря си, отколкото с кариерата си в киното. При това обаче актрисата помага на Изабел – по-голямата дъщеря на Том – да се реализира като дизайнер. Кейти е запознала момичето с модната индустрия и го е направила свой партньор в създаването на серията тоалети „Кейти Холмс“.

Том Круз явно си пада по високите и стройни жени – ръстът на бившата му съпруга Никол Кидман, с която бяха заедно 10 години, е 180 см.

Очаквайте продължение