Автор
Woman.bg

Кои са печелившите от играта на Scrabble - "Изпрати послание"

Днес обявяваме печелившите в играта на Scrabble - Изпрати послание на любим човек и спечели награди. В играта участваха над 15 000 души, а от всички регистрирали се изтеглихме 30 печеливши, които се сдобиха със Scrabble. Тегленето се извърши на томболен принцип от всички участници, които бяха попълнили регистрационната форма.

Механиката на играта включваше изпращане на послание до любим човек, който посредством нареждане на разместени букви, трябваше да разгадае написаното. Всеки участник можеше да избира темите от различни категории - празнични, забавни, любовни, а самото послание се изпращаше във Facebook профилите на получателите.

Ето кои са и печелившите:

Елена Нейкова

Ал Монализа

Белла Здравкова

Тихомир Чернев

Марто Лилов

Виктория Стоянова

Иван Шопов

Наталия Кръстева

Христина Стоицкова

Йонета Петрова

Милена Атанасова

Ава Бялева

Гери Рад

Елизабета Павлова

Нейчо Иванов

Тодорка Петрова

Донка Георгиева

Биляна Танева

Ивелина Иванова

Севинч Шидерова

Деница Йотова

Цветелина Костадинова

Павлина Калчева

Радослав Неделчев

Мария Янкова

Светла Савова

Веска Недева

Наградите могат да бъдат получени (срещу легитимиране с лична карта) от магазините на КОМСЕД съответно - след 10.01. за София - ул."Тодор Каблешков" 76 и след 16.01. в Пловдив - Билла , бул. "Шести Септември" 221 и Бургас - Билла - бул."Тодор Александров "30 Г. С печелившите, живущи в други градове, ще се свържем на предоставените от тях телефони за връзка, за да им предоставим информация.