Автор
Woman.bg

Кои са най-добрите дестинации за 2016-а година

Нова година мина, студено е, отново сме на работа и вече нямаме търпение да организираме почивката си на някое хубаво екзотично място.

Но тъй като светът е твърде голям и не знаем точно къде искаме да отидем, ни трябва малко помощ. Затова сега ше разгледаме седемте дестинации, обявени за най-добри за 2016-а година. Да не се бавим повече...

Бразилия

Рио де Жанейро ще бъде домакин на Олимпийските игри през август тази година и съответно ще бъде една от най-посещаваните и вълнуващи дестинации това лято. Там има прекрасни плажове, чудесно би било да посетим остров Фианополис или Коста Верде. Представете си само палмите, кокосовите орехи навсякъде, мекия пясък и безкрайното море.

Коста Рика

Коста Рика е много предпочитана дестинация от звезди като Бионсе, Анджелина Джоли и Брад Пит. Те редовно прекарват почивките си по красивите екзотични брегове.

Национални паркове в САЩ

Тези паркове са прекрасни, тъй като съчетават красива природа и чудесни пътища, по които можете да се отдадете на екстремно шофиране.

Гръцките острови

Интересен факт е, че Кейти Пери също предпочита Гърция като дестинация за почивката си. Съветваме ви да посетите остров Крит, той е най-популярен. Но можете да изберете и между останалите 20 гръцки острова. В Гърция също така винаги предлагат чудесни изгодни оферти.

Алгарв, Португалия

Най-южната провинция на Португалия е много съблазнителна за известни фамилии като семейство Бекъм. Големите тихи плажове и красивите заливи, съчетани с луксозните хотели и достъпни полети, са идеалното място да се откъснем от всекидневието.

Менорка, Испания

Менорка е част от Балеарските острови и е едно от най-тихите места в света. Нощният живот в Менорка е съсредоточен върху качествената храна и изисканите ресторанти.

Шри Ланка

Екзотика, чар и плажове с мек искрящ пясък. Съветваме ви да опитате ястията с къри, както и уличната храна, която се слави като една от най-добрите в света.