Автор
Woman.bg

Кои са модерните цветове за спалнята за 2013 г.

Пролетта обикновено ни подтиква към обновление. Често с настъпването на по-топлите месеци имаме желание да внесем свежест в дома си.

Затова днес решихме да ви вдъхновим като ви споделим кои са най-актуалните цветове в обзавеждането на спалнята за настоящата година.

Според световните мебелни изложения класическото бяло остава на гребена на вълната. То може да бъде и в съчетание със стъкло. Ако се спрете на бял гардероб, можете да го поръчате и с картини в различни мотиви.

Другият актуален цвят за сезона е този на дъбът. Този цвят ще внесе разнообразие в спалнята ви във всичките си тоналности: от светъл до тъмен дъб. Можете да го съчетаете с тъмнокафяво или черно с гланц – за по-изискано излъчване или с бяло – за повече нежност в дома.

Освен това дъбът лесно се комбинира, както с паркета и ламината, така и с други мебели в класическите цветове – бяло и черно.

Полезен съвет от нас: огледалото на гардероба е страхотно решение за по-малките спални, тъй като визуално уголемява стаята и й придава по-просторен вид. Освен това огледалото никога не излизат от мода, бихте могли да го съчетаете с класическите черно и бяло или пък да му поставите цветна рамка за акцент.