Автор
Роси Кацарова

Когато предложението за брак отнеме три години

Нима мислите, че не е възможно мъж веднага да поиска да се ожени за вас. Е оказва се, че не е така и тази безкрайно романтична история ще ви го докаже.

25-годишният Тимъти Чий, разкрива, че е поискал да се ожени за настоящата си съпруга Кандис само седмица, след като двамата започват да излизат.


Той обаче решава, че необикновено момиче като нея заслужава по-специално предложение за брак и затова отделя цели три години, за да може да я изненада по възможно най-вълнуващия начин.

Две седмици след запознанството им Тимъти пише писмо на Кандис, което започва с главно "W". Следват три години и още тринайсет писма, докато Чий успява да изпише "W-I-L-L Y-O-U M-A-R-R-Y M-E" ( "Ще се омъжиш ли за мен") чрез главните букви в началото на кореспонденцията.

"С Тийм не живеехме далече един от друг, но си пишехме писма, защото ни харесваше идеята да имаме чувствата си, изписани върху белия лист. Това продължи и след като заживяхме заедно. Но не съм ѝ предполагала как всъщност той е гледал на тази традиция и защо я е започнал. Истината е, че човек трудно може да ме изненада, но предложението му за брак го направи. Всъщност то не просто ме изненада. То ме срази", признава Канднис в интервю за Daily Mail Australia.



"Събудих се на 16 декември 2015 г. с писмо до главата, в което пишеше да се облека и да изляза, когато съм напълно готова. След като отворих вратата, видях пред себе си изобилие от розови цветчета и свещи – сърцето ми започна да препуска лудо и вече подозирах какво ще се случи.

Тийм ме покани да седна в хола и нареди на масата пред мен всичките писма, които ми е писал през годините. Прочетохме ги едно по едно и си припомнихме всичките хубави моменти, които сме имали от началото на запознанството си до днес. След това той ги нареди пред мен, така че да изпишат "W-I-L-L Y-O-U M-A-R-R-Y M-E" и ме помоли да прочета написаното.

Не ми трябваха повече от 20 секунди, за да отговоря "Да"."