Автор
Woman.bg

Когато короната тежи на мястото си – Lady България

Конкурсът „Lady България“ се проведе за десета поредна година в бална зала „Монтесито“ в София, а куп красавици кандидатстваха за финалния кръг. Над 250 момичета премериха хубост и чар в битка за короната на „Lady България“, но едва 12 стигнаха до самия финал.
Дамите, които се бориха за короната, са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.


Конкурсът се проведе в три тура, като в първия финалистките дефилираха с палта от естествен косъм и перли. Във втория дамите показаха дрехите на световната марка “Harley Davidson” , бранд, чийто дрехи могат да бъдат намерени в единствения по рода си мултибранд магазин у нас notosgalleries. Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Bridal Fashion.


По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година благотворителната томбола беше за каузата “Подари абитуриентски бал на дете в нужда”.
Специален гост на конкурса бяха трио „Хипнотик”, които допринесоха за страхотната атмосфера по време на красивото състезание със страхотните си изпълнения на живо. Водещи на събитието бяха носителките на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и Флавия Александрова.


Актрисата и модел Невена Пеева, Лина Картър, Цвете Дончева и Тамара Георгиева бяха отличени с титлата „Lady България“ в отделните й категории – World, International, Universal и Universe. Зад страхотната организация на събитието и този път застана Меги Савова – една жена, която за пореден път доказа, че короната на „Lady България“ тежи на мястото си.