Най-голямо вълнение на Острова поражда очакването за раждането на второто дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Вече четири дни херцогинята на Кеймбрийдж преносва бебето.

Раждането може да бъде предизвикано тази седмица, пише "Дейли мейл", позовавайки се на информация от близки до семейството.

Първоначалния термин на Кейт бил на 26 април, но по-късно се разбра, че всъщност бебето е трябвало да се появи още миналата сряда.

Тя планира да роди в болница "Сейнт Мери" в Падингтън и вероятно лекарите вече са разговаряли с херцогинята и са й обяснили, че не трябва да се чака повече от седмица. През това време залозите за датата на раждане на кралското бебе продължават с пълна сила. Букмейкърите предлагат и залози за раждане сутринта, следобед или вечер. Най-много хора пък са дали парите си за имената Алис и Шарлот.

Някои стигат и по-далеч с предположенията си, изчислявайки лунния цикъл, като предполагат, че бебето ще се роди на пълнолуние. Следващото такова обаче е чак на 4 май.

Идеята им е, че гравитационното притегляне на Луната влияе на околоплодната течност на жените, така както се отразява на световните води. Първото раждане на Кейт също е било на пълна луна, пише lifestyle.bg

Четете още: Какво не знаете за кралското бебе?