Автор
Woman.bg

Кога се изгубва искрата между двама влюбени

Има редица причини, заради които романтиката в една връзка се изгубва, съобщава британският клон на компанията Soda Stream.

След натоварен работен ден сексът невинаги е първото нещо, което идва на ум на партньорите. Често те предпочитат да се отпуснат в леглото и да наваксат с изгубения сън, например. Именно това е една от причините за угасването на искрата между двама души – сънят преди секса.

Четете още: Травми по време на секс

Понякога те забравят да се целунат за довиждане. Една целувка отнема по-малко от една секунда, а означава толкова много.

Липсата на време само за двамата партньори е значителен фактор за загубата на искрата. Когато всяка вечер протича по един и същи начин – вечеря пред телевизора и лягане рано, партньорите се отегчават един от друг. Те трябва да определят един ден от седмицата или пък веднъж на две седмици, когато да излизат само двамата.

В един момент се оказва, че партньорите вече не се гушкат на дивана, а искат да имат собствено пространство, седят в двата края на дивана и си ровят в телефоните. А друг път, просто забравят да си казват, че се обичат.

Четете още: Жените не се интересуват колко трае сексът