Оранжевото беше абсолютен хит на лято 2015, а сега се е насочил стремглаво и към есенния ни гардероб. В прехода между двата сезона, той стои красиво, изящно и в същото време впечатляващо, виждаме както в стрийт визиите, така и в тези от подните подиуми.

Представяме на твоето внимание една визия на модната блогърка от Канада Джилиан Харис, която привлече вниманието ни със своята изчистеност и в същото време силно излъчване.

В комбинация с изящна плитка в романтичен стил пък, визията е едновременно запомняща се и хармонично съчетана.

Ако решиш да пробваш подобна рокля, заложи на акесоари в монохромни и изчистени цветове като кремаво, бяло, или телесно, с които да балансираш "крещящото" излъчване на роклята.

Харесваме и факта, че Джилиан е върнала позабравената тенденция на роклите, които отзад за по-дълги, а отпред - по-къси. Подобен тип дреха върви прекрасно с масивен часовник в златно, който да нежно да подчертава визията.

А вие-момичета, с колко бихте оценили тази визия от 1 до 10?

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.