Легендарната Кари Брадшоу казва: “Мисля си, че топките за мъжете са като чантите за жените. Това е просто малка торбичка, но се чувстваме голи без тях.” Можем да се доверим на героинята на Сара Джесика Паркър, имайки предвид енциклопедичните ѝ познания за Нейно Величество Модата и… бездънния й гардероб. Все пак, за да омаеш мъж като Тузара, нито един представител на необятния дамски арсенал не е без значение.

От това изконно правило се ръководят и вълшебниците от Notosgalleries . В любимата галактика от изкушения блести звезда, чието сияние няма да остави безразлични жадните ни за прекрасни попълнения сетива. На вашето внимание: код “Единствена”!

“ One & Only” печели овации още с появата си. Марката ръчно плетени дамски чанти с уникален дизайн е ексклузивно представена в Notosgalleries. Клиентите на първия по рода си department store магазин в България могат да разгледат колекцията на ет. 2 в сектора за дамски чанти и аксесоари.

Пленителният микс от зашеметяващи багри, ласкаво удобство и неустоим шик не е за изпускане, тъй като се предлага с до 40 % отстъпка.



На работа, парти или разходка, с поредната изискана находка на Notosgalleries възхитените погледи са гарантирани. В елегантните чанти прозира хармонията между ума, тялото и душата на вдъхновяващата Ирини Пападопулу. Прелестната блондинка е родена в Атина, Гърция, а корените й са от Мала Азия.



Първите си стъпки в модата, и специално в създаването на неповторими чанти, Ирини прави, провокирана от бас с приятелки. Момичетата я предизвикват да направи красива плетена чанта, копие на твърде скъп модел, който не могат да си позволят. Впечатляващият резултат кара талантливата fashion магьосница да сътвори още подобни аксесоари и да развие марка, носеща нейните идентичност и иновативност. Така започва приказката “One & Only”, радваща и почитателите на Notosgalleries.

“One & Only” не е само бизнес за Ирини, а семейство. И както във всяка задружна фамилия, така и тук всички обединяват усилията си за постигането на една цел: продукт, каращ жените да се чувстват специални.

С помощта на екипа си дизайнерката вдъхва живот на истински съкровища, които поклонничките на Чаровната диктаторка обожават.

Освен с оригинален дизайн, творенията на Ирини покоряват с респектиращо внимание към детайлите и безкомпромисно качество. Чантите владеят интереса и с умелия танц на гръцките традиционни десени и последните модни тенденции. Доказателство за планетарния им триумф е фактът, че за по-малко от две години “One & Only” печелят сърцата на ценители от целия свят, продавайки се в престижни магазини, сред които е и Notosgalleries.