Атрактивната сексоложка Наталия Кобилкина представи мъжа си Дидо в сутрешния блок на Нова ТВ "Здравей, България".

Още преди няколко дни тя сподели снимка с него в социалната мрежа Facebook, но сега получихме възможността да чуем неговата гледна точка за 11-годишната им връзка.

"На мен ми е много интересно през всичките 11 години. Тогава работех в Русия, ходех много по командировки и така се запознахме. Там жените са повече, повече конкуренция има и затова жените са по-агресивни", разказа бизнесменът.

Четете още: Ева Лонгория е истински влюбена и щастлива

Срещата му с Наталия била именно такава. Рускинята отишла при него и директно му казала, че той ще бъде нейният мъж. И определено не е сбъркала, защото продължават да са заедно и той редовно я изненадва с различни неща. Освен това той отговаря и за готвенето вкъщи. Последното романтично нещо, с което я зарадвал, била ръчно изработена картичка, пишат от inews.bg

"Принципно ние жените определяме какъв мъж искаме за първите 3 секунди. Когато има екстремна ситуация, по-лесно се влюбваме. Любовта обаче се развива, ако работиш по нея. Просто има много ясни правила на връзката, постоянно виждаме какво за нас е важно и в какво искаме да се развиваме", категорична е Наталия.

Четете още: Мъжете търсят все по-образовани жени