Понякога една жена не иска секс, иска гушкане. Не може да е само мушкане и само секс. Това коментира пред "Дневен ред" по TV7 сексоложката Наталия Кобилкина.

„Като млада, когато се ожених, бях много глупава. Нямах акъл в главата. Исках да променя мъжа ми, но не знаех как. Дразнеше ме, че пушеше. Но в един момент реших да се възхищавам от недостатъците му. И това оказа влияние. Той спря да пуши, стана суровоядец. Моят мъж, разбира се, е бог. Въпросът е всяка жена да приеме мъжа си като съвършен", заяви Кобилкина.

„Дай един съвет как жените да съблазняват мъжете", помоли я тв водещият Косьо Филипов.

Четете още: Кобилкина официално показа мъжа си

„Когато една жена иска самата себе си, и мъжът ще я пожелае. Тя трябва да е открита, да се обича и така става привлекателна", заяви всезнаещата сексуална съветничка.

„Често казваш, че самозадоволяването е една висша степен на култура. Как ще коментираш това", настоя любознателният Косьо.

„Ако човек обича себе си, ще опознае и вселената. Човек е личност, иска да върви напред. А самоопознаването е част от вселенското познание. Човек трябва да е личност, не овца", заключи мъдро Кобилкина, цитирана от БЛИЦ.

Четете още: Кобилкина: Кажете на мъжа си, че мечтаете за наденичката му