Разрушителната тайна за любовната връзка на вашия партньор с друга жена повече няма да ви мъчи, тъй като психолози написаха книга, с която да забележите това преди да е станало твърде късно за сърцето ви.

Не можете да спрете някого да ви нарани, нито можете да погледнете в бъдещето и да видите какво ще стане с вашите отношения. Но пък изследователи решиха да помогнат на жените да забележат любовната изневяра, преди да е станало прекалено късно. Автор на книгата "Защо мъжете изневеряват" е Мартин Стюарт, който използвал методи за анализ на мисловните процеси, разследвал анонимни сигнали за изневеряващи мъже и разкрил мотивите за техните действия.

Четете още: Мед за по-хубав секс

"Нашето общество е повърхностно. Целта му е да задоволи егоистичните си нужди", казва психологът.

Стюарт, който има над 15 години опит в областта на психологията, фокусира вниманието си върху човешките взаимоотношения и типовете мъже, които е хубаво да избягвате, за да не разбиете сърцето си. На първо място това са хора, които обичат да пият и лесно се влияят от приятелите си в кръчмата. Второто най-лошо нещо в една връзка са мъжете, които не са съпричастни с приятелките си.

Четете още: Сладолед с моркови и кардамон е новият афродизиак