Джордж Клуни може и да е преодолявал всички препятствия на екрана с лекота, но първата среща с майката на годеницата му със сигурност не е била лесна задача.

Но актьорът изглежда се е постарал, защото избрал важният момент да стане в луксозната му вила в Италия на брега на езерото Комо.

36-годишната Амал и 66-годишната Бария бяха забелязани на летището и майката изглежда е останала доволна от зет си, съдейки по усимвката й.

Поканата за краткото посещение в Италия идва два месеца, след като вечният ерген на Холивуд Джордж Клуни поиска ръката на дъщеря й. Според медиите това е била първата среща на двамата и неслучайно тя се състояла във ваканционната къща на звездата за 25 милиона долара.

Четете още: Джордж Клуни подарил пръстен за 750 000 паунда

Четете още: Джордж Клуни покани Брад Пит за кум

Клуни е известен със спокойния си чар, но имайки предвид всепризнатия твърд характер на г-жа Бария Аламудин, известна журналистка, актьорът сигурно е бил подложен на сложен разговор. Въпреки това едва 13-години по-възрастната от Клуни тъща е останала доволна от него, защото напуснала страната във видимо добро настроение.

Четете още: Амал отрязала Клуни два пъти

Амал е едно от четирите деца на г-жа Аламудин. Бъдещата съпруга на Клуни има една сестра и двама братя. Майка й е международна редакторка в популярния арабски вестник "Ал Хаят". По Си Ен Ен, Ал Джазира, Си ЕН Би Си, Би Би Си и Скай НюзТя се е проявявала многократно като експертка по близкоизточните въпроси, пише БГНЕС.