Автор
Woman.bg

Клои Кардашиян разбуни духовете със своя снимка

Едва ли мина седмица без поне една от сестрите Кардашиян да е в епицентъра на медиен скандал.

Този път шумотевицата е около Клои Кардашиян и едно нейно недотам добре премислено решение. Тя стана обект на остри критики, след като качи в Инстаграм профила си снимка, на която позира, облечена с бурка. Идеята й хрумнала по време на почивка й в Дубай и решила, че е подходящо да се снима с дреха, която е национална женска носия в арабския свят.

Важен факт е, че чужденците, които посещават страната не са задължени да носят бурки, така че решението на Клои се счита от феновете за обидно и неуважително.

Потребителите на социалната мрежа, недоволстващите от снимката на Клои подчертават, че ежедневно жени биват обиждани и нападани, заради това, че носят бурка, но преструвките, че е моден аксесоар, продължават и показват огромно неуважение към религията.

"Клои Кардашиян носи бурката като шал и смята, че ще кажат, че е възхитителна. Когато действително мюсюлманка носи бурка й казват терорист. Как може да има такива предразсъдъци?", пише ядосан почитател в Twitter.

"Никога не са били по-възмутен през целия си живот. Сестра ми носи бурка и получава обиди ежедневно. Аз съм дълбоко обиден, бях твой фен, но вече съм отвратен", коментира вбесен фен на Кардашиян.