Клои винаги е била подценявана и грубо хвърляна от феновете в сянката на сестрите ѝ от по-старата генерация – Ким и Кортни.

Тя винаги е била твърде висока, твърде едра и твърде ненатрапчива със скромното си поведение.

През 2001 година тя прeтърпява инцидент с автомобил, след който получава сериозна мозъчна травма, която я довежда до пълна загуба на памет.

8 години по-късно късметът в личния ѝ живот ѝ се усмихва и тя се омъжва за баскетболния играч от NBA Ламар Одом. След близо 4 години съвместен живот Клои подава документи за развод, заради алкохолизма и проблемния му характер.

Днес Клои изглежда повече от прекрасно. Преди година тя започна усилено да влиза във форма. И до днес спортният режим на Клои включва редовен фитнес – 4 или 5 пъти в седмицата. И никога не пести енергия и време за спаринг с треньора си по бокс.

Ако има нещо, което безотказно работи в полза на здравето и красивата фигура на Клои Кардашиян, то това несъмнено са зелените сокове. Те представляват смес от спанак, зелена ябълка и въобще всичко зелено, което може да се превърне във вкусен сок. Любимият фреш на Клои включва следните съставки: 3 ч.ч. бейби спанак, 1 банан и вода толкова, колкото при разбиването с блендер да се получи сок. Соковете Клои пие всеки път, когато ѝ се прияде извън фиксираните часове за хранене. Много често започва деня си със зелено смути или заменя вечерята с два зелени сока.