Клои Кардашиян е може би най-забавната и щура от сестрите Кардашиян. Тя има уникално чувство за хумор, което много се харесва на многобройните й фенове. Клои е на 30 години, разведена и от няколко седмици насам демонстрира една по-стройна и стегната фигура.



* Клои във фитнес залата;

Във вторник риалити звездата сподели със своите последователи в социалната мрежа една бляскава снимка със седем диамантени пръстена, които красиха ръцете й. Цялата стойност на бижутата възлиза на близо $50,000. Вижда се и татуировката с инициали „LO”, която Клои си направи в знак на любов към баскетболиста Ламар Одъм.

Припомняме ви, че в края на 2013-а Клои подаде официално документи за развод с Ламар след четири годишен брак. В документите звездата посочва като причина за раздялата с 35-годишният баскетболен играч - "непреодолими различия“. Изглежда Клои вече е преодоляла раздялата, защото през последните месеци често бива засичана в компанията и прегръдките на рап-звездата Френч Монтана:

* Френч Монтана и Клои

Клои и Ким бяха щракнати на летището в Лос Анджелис. Но Клои бе център на вниманието, облечена в изцяло сив тоалет. Трябва да си признаем, че много ни допадна нейната визия, която се състоеше от сиво палто, сиви обувки с класически модел, сива дамска чанта, сива блуза и разкъсани дънки по тялото.

Четете още: Визията на Никол Шерцингер – да или не?

Звездата от „Keeping Up With The Kardashians” направи впечатление и с доста по-светъл цвят на косата си. Меката, естествено изглеждаща руса коса е красива и ви съветваме да заложите на медни нюанси за тази пролет.

Ким, Кание и дъщеричката им Норт:

Четете още: Любимите обувки на Ким