Клаудия Шифър не ходела по партита през 90-те години, когато изгрява на модния подуим. Предпочитала след ревю да се прибере у дома.

43-годишният модел твърди, че никога не е водила живот като на рок звезда, като много други модели.

"Не ходех много по партита. По-скоро се прибирах у дома след ревю. Много лоши неща могат да се случат на модните партита. По онова време не знаех това. Бях невинна. Не знаех, че хората около мен взимат наркотици и никога не са ми предлагали нещо такова", казва тя пред британското издание на списание "Мари Клер".

Четете още: Роклите на Galia Lahav – Лукс и изисканост в едно

Клаудия не поддържа връзка с колежките си от пика на кариерата си. Рядко се вижда с Ева Херцигова, Хелена Кристенсен и Надя Ауерман, но когато се видят, сякаш никога не са се разделяли.

* Хелена, Надя, Клаудия

"Много рядко се срещаме. Общуваме си по имейл. Може да съм в Лос Анджелис и да пиша на Синди или Ева в Лондон. Много рядко се случва, но когато ги видя, си говорим сякаш не сме се разделяли. Това е от онези видове връзки, които не се разпадат. Въпреки голямата конкуренция между нас има приятелство и знаем, че да си част от този клуб е нещо много специално", казва Клаудия.

Четете още: История на женската красота