Те са на 50, дори на 60 години и са кралиците на забавлението в Холивуд.

Забравете младите, които се грижат за имиджа си. Мерил Стрийп, Ема Томпсън, Сюзън Сарандън и Хелън Мирън носят свежия полъх.

Мерил Стрийп, най-свежата

Тя е на 64, но изглежда поне с 20 години, ако не и с 30 години по-млада. От 1978 г. тя е омъжена за американския скулптор Дон Гъмър, но това не й пречи да се забавлява като луда след всяка церемония.

Така на тазгодишните Оскари никой не пропусна танците й, когато Фарел пееше хита си Happy.

Освен това, познавате ли много 60-годишни, готови да заемат поза "тип гангстер" с 50 Сент и баскетболиста Кобе Брайънт?



Ема Томпсън, най-лудата

На 54 години британската актриса не се страхува да прави гримаси, когато я снимат на червения килим.

Като разбунтуван тийнейджър тя е готова да свали високите си токчета, защото я убиват или да предложи пряко в ефир на телевизионен водещ да поиграят на асоциации.



Хелън Мирън, най-жизнената

Кой казва, че туиркът, съблазнителните движения, популяризирани от Майли Сайръс, са запазени само за 20-годишните момичета?

Това със сигурност не е 68-годишната Хелън Мирън. Студент от Харвард я попита дали знае какво е това, а тя му отговори, че може да му организира курс по туирк.



Сюзън Сарандън, най-хапливата

67-годишната Сюзън Сарандън не обича да си държи езика зад зъбите и избягва, доколкото е възможно, предварително написаните речи, когато я поканят да говори.

Веднъж тя призна откровено, че присъства на всички церемонии тип Златен глобус и Еми, за да подкрепи дължината на речите.

Източник: БГНЕС