Смесица от ретро, бохо и индустриален стилове, Kinfolk-ът е завръщане към онези малки неща от живота, изпълващи ежедневието със стил и красота.

Обратно към "скромния" начин на живот. Тенденция от едно минало бъдеще, която навлиза със стил в съвременния дом, представяйки забележителни обзавеждане и аксесоари, създаващи уют и вдъхващи спокойствие.

Лен, мрамор, камък, дърво... материалите, използвани от модерните интериорни дизайнери са естествени и автентични.

Всичко започва с мъж на име Нейтън Уиламс, основател на списание "Kinfolk". След като той създава своя Instagram профил, неочакваното се превърна в очаквано.

Чрез своите публикации, той възобновява ценностите от онези времена, която малките неща са били големи, семейството е на първо място, а радостта от живота - жизненоважна. Материализъм ли казахте? Той не влиза в сметката. Лукс ли! О, да. Него го има, но единствено очите на тези, ценители да ръчната изработка и естествената красота на природните елементи могат да го разпознаят.

Днес, отбелязваме тържественото навлизане на това модерно течение, което вкарва свежест и свобода в съвременния дом. С него животът е сякаш по-лек.