Госпожа Уест е една сексапилна жена. Множество класации, коментари и фотосесии го доказват и тя го знае!

Тя и нейните извивки са известни по цял свят и нека си го кажем направо – благодарение на сочните си форми Ким е станала по-уверена и по-смела от всякога.



Ким, Кортни и Клои са едни от най-често фотографираните и обсъждани личности в Америка. Освен с визиите си, сестрите Кардашиян могат да се похвалят с доста успешен моден бизнес, модни колекции, няколко козметикични линии и риалити предавания.

В събота се състоя представянето на новата колекция Kardashian Kollecion в известен мол в Сидни, Австралия.

Вече ни стана пределно ясно, че съпругата на Кание Уест, не е от срамежливите! Това го доказва самата тя с визията си, която бе подбрала за събитието.

Пищната риалити звезда се бе спряла на прилепнала по тялото мини рокля в прасковен цвят.

Дрехата подчертаваша всяка малка част от фигура й и най-вече задните й части.

Визията й бе семпла, но изключително секси. Тя се бе спряла на обувки в телесен цвят и с множество каишки, които издължаваха фигура й.

Царицата на селфитата не пропусна възможността да се щракне по време на събитието (и то няколко пъти!).

Четете още: Ким Кардашиян и манията й по селфитата

Не можем да отречем, че Ким изглежда страхотно, а със сигурност и се чувства по същия начин! С толкова успехи, такова невероятното семейство, което има и секси външен вид едва ли може да иска повече от живота!

33-годишната звезда бе в прекрасно настроение и отдели време на всеки един от феновете, които се бяха наредили на опашката още от предишната вечер.



„Чакането си заслужаваше! Ким изглежда още по-добре на живо. Тя е толкова мила и красива...“, сподели един фен.

„Обожавам Ким и цялостното й излъчване. Обожавам всичко свързано с нея и нейното семейство“, сподели 16-годишен фен, чакал цели 11 часа пред мола.

Четете още: Ким Кардашиян преди и след ринопластиката

Ким коментира колекцията дрехи и аксесоари с думите: „В нашата нова колекция има по малко за всеки вкус. Има монохромни дрехи в класически стил, има тоалети с рок визия, гащеризони, сукмани, якета и тесни рокли. Надяваме се феновете ни да харесат нещата.“

Тя добави: „Бельото в колекцията ми е любимо. То е деликатно и много женствено и от горе може да се носи само със сако и дънки.“