Автор
Woman.bg

Ким показва как се носи дамски костюм със "стил"

Има ли нещо по-секси и едновременно с това елегантно от дамски костюм? Да, сигурно ще кажете „много зависи коя дама го носи и как го е съчетала“ и ние на сто процента ще се съгласим с вас.

Има жени, които са родени да носят елегантни дрехи, които умело подчертават стройните им тела, извисени на красив чифт обувки на тънък ток.

Един дамски костюм може да преобрази една жена до неузнаваемост и да я превърне в една изискана бизнес дама.

* Ирина Шейк

* Оливия Палермо

Сами по себе си дамските костюми са идеални за почти всеки един повод. Заложете на правилната кройка за вашето тяло и със сигурност няма да останете незабелязана.

Любовта на жените към тази дреха се обяснява с това, че изчистените линии и луксозните материи предоставят необходимата лекота, удобство и класа, които всяка една дама търси.

Сигурно това е търсила и риалити звездата, подбирайки черен дамски костюм, разхождайки се из Ню Йорк, ден след като отпразнува рождения ден на дъщеря си.

Четете още: Кендал Дженър без бельо!

Ким изглежда се е опитала да представи една по-семпла и скромна страна от себе си, но не сме сигурни дали е успяла. Сакото е разкошно и е на модна марка „Saint Laurent”, а цената му е доста „скромна“ - струва почи £2000. Все пак стил с пари не се купува!

Под сако с толкова изрязано деколте по принцип се носи блуза или потник, но Ким бе решила да покаже голяма част от гърдите си, които дори се опитваше да прикрие...

Четете още: Честит рожден ден, Нори!

Четете още: Ким с две предизвикателни селфита (снимки)