Много жени сравняват бременността си с най-прекрасното преживяване в целия им живот. Не и Ким Кардашиян! Преди дни, в своя официален сайт тя сподели, че няма нищо приятно и красиво в това да е бременна.

В поста си, озаглавен „Как се чувствам докато съм бременна“, Ким споделя: „Ще бъда честна с вас: За мен бременността е най-лошото преживяване в живота ми! Не ми е приятна и не разбирам жените, които ѝ се наслаждават. Майка ми и Кортни определено харесват бременностите си! Радвам се за тях, но аз просто не мога!

Не съм сигурна защо не харесвам бременностите си. Може би е заради отоците, болките в гърба или просто заради цялото неудобство от това как тялото ти реагира и се променя, уголемява. Сякаш през цялото време не съм в собствената си кожа. Трудно е да го обясня. Не се чувствам секси – чувствам се несигурна и дебела.“

Освен неприятните преживявания по време на бременността, Ким се оплаква и от първите месеци след раждането: „Знаете ли, че два месеца след раждането ежедневно трябва да се носят превръзки? Никой не ми беше казал това! #SoSexy.“

Независимо, че оплакванията на риалити звездата звучат доста стряскащо с негативизма си, тя настоява, че резултатът в крайна сметка си струва целия физически и душевен дискомфорт.

Ким очаква второто си дете около Коледа, официалният ѝ термин е на 24 декември.