Името Кардашиян се асоциира най-вече с главното действащо лице от клана – Ким Кардашиян. Но Ким нямаше да бъде тази известна личност, която е сега, ако не беше цялото семейство и общата им цел да покорят целия свят със своето риалити предаване, козметични линии, модни колекции и непрестанното присъствие в медиите.

Не се сещаме за събитие, на което да не присъства поне един представител на семейството. Само преди дни станахме свидители как три сестри Кардашиян се забавляват на парти в Ню Йорк.

Днес няма да обръщаме специално внимание на Ким, а ще ви дадем възможност да гласувате за дамата, която ви направи най-стилно впечатление.

Трябва да отбележим, че Ким, Клои и Кендъл бяха коориднирали тоалетите си в бяло-бежовата гама и трите изглеждаха много стилни.

Ким бе заложила на бял тоалет с бюстие и пола с цепка в предната част и дължина до земята. Връхната й дреха бе в телесен нюанс и голяма яка.

* Клои и Ким

Четете още: Норт с първото си палто от естествена кожа

Клои изглеждаше прекрасно в изцяло бяла визия, състояща се от елегантен бял панталон и нежна бяла риза. Перфектна прическа и красив грим допълваха визията й.

* Кендъл и Клои

Четете още: Малката Кардашиян на големия подиум

Манекенката Кендъл пък се бе спряла на семпла рокля с висок цепка и ботуши с дължина до над коляното.