От няколко дни насам най-обсъжданата тема в интернет пространството са снимките на Ким Кардашиян по бански.

36-годишната пищна арменка е в Мексико заедно с по-голямата си сестра Кортни, която преди броени дни отбеляза 38-ия рожден си ден.

По време на ваканцията си двете красавици не само обикалят лъскавите заведения, но и събират тен на плажа, където Ким бе издебната и заснета от находчиви папараци.

На част от кадрите дивата е с цветен бански в две части, дело на Christian Dior, а на другите - с черни прашки и сива тениска. На всички фотоси прави впечатление, че въпреки че е видимо отслабнала, задните части и бедрата на Ким са все така покрити с целулит. Всъщност тялото, което виждаме на папарашките снимки, коренно се различава от това, което Ким демонстрира на снимките в профила си в Инстаграм.



Папарашките кадри предизвикаха бурна полемика от страна на онлайн потребителите, които се изказаха меко казано не особено ласкаво за извивките на Ким. Само ден след нападките срещу фигурата на риалити звездата в интернет се появиха нови кадри, запечатали дивата и сестра ѝ на плажа.

Няма как да не отбележим, че новите фотоси показват светската лъвица в доста по-сексапилна светлина – тя е с тен, изразени плочки и без помен от целулит. Това накара мнозина да мислят, че снимките, макар и представяни за папарашки, всъщност са режисирани от Кардашиян и преди да бъдат пуснати в медиите, са старателно обработени с Фотошоп.