Ким Кардашиян не просто отслабна след раждането на сина си, ами се сбогува с впечатляващите 32 килограма и то в рамките на седем месеца.

Началото на годината риалити дивата разкри, че мечтаното тегло, което иска да достигне, е 61 килограма – колкото е била преди двете си бременностите. Но след месеци стриктен хранителен режим и ежедневни тренировки тя отслабна дори повече, отколкото бе планувала първоначално, и днес тежи едва 54,5 килограма.

Ким сподели, че е постигнала това благодарение на диетата на Аткинс. "При мен тя работи, този път свалих около 32 килограма, като през цялото време съм тренирала. Диетата обаче е от ключово значение. Преди си мислех, че мога да си похапвам, защото и без това после ще тренирам и ще изгоря калориите. Но не е така. Трябва да се спазва диета", коментира Кардашиян.

Ето, че и резултатите от труда на известната арменка не закъсняват и към днешна дата тя е във видимо добра форма. Това си личи и от снимките, които папараците ѝ направиха в Сан Диего, където цялото семейство се е събра, за да отпразнува 82-ия рожден ден на майката на Крис Дженър.

На част от въпросните папарашки снимки виждаме Ким в nude ансамбъл с мини дължина и черен гащеризон по тялото, а на други от кадрите, направени в нощта на официалната вечеря, Ким с черна кожена рокля с мини дължина, трябва да си признаем, че дизайнът на някои от тоалетите не е по вкуса ни, но всичките до един ефектно подчертават отслабналата фигура на красавицата.