Риалити звездата Ким Кардашиян направи нов моден гаф.

Бъдещата съпруга на Кание Уест се появи в Ню Йорк само преди дни, облечена в тоалет изцяло в цвят шампанско. Трябва да признаем, че този цвят ни е много любим, особено в комбинация с бяло, сиво или кафяво.

* Ким и Кание

Ким, която в последно време се опитва да направи впечатление със сериозен имидж на отговорна майка и любяща приятелка, изглежда все още не се е научила да се облича според времето в съответния град и събитието, което посещава.

Явно минусовите температури в Ню Йорк не й попречиха да обуе обувки на гол крак.

Четете още: Риана само по мрежа!

И този път тъмнокосата 33-годишна звезда демонстрира стил с така актуалното за сезона „oversize” палто, което за малко да успее да вкара баланс в цялостната й „зимна“ визия. За малко...

Сатената риза с панделка в предната част и панталоните с висока талия не бяха най-оптималното решение, на което Ким се бе спряла.

Косата й бе пригладена на път, а лицето й според феновете бе замаскирано от силен грим.

„Явно й е замръзнало лицето от студеното време..“, „Ким, какво се е случило с лицето ти???“, „От толкова много пластични операции не можах да я позная“, са само част от коментарите.

Ким очевадно смени стила си, откакто е гадже на рапъра. Той открито заяви, че не харесва стила й и започна да се грижи за нейната визия, тъй като се слави като разбирач в областта на модата и има своя собствена модна линия.

Е, мислите ли, че Кание е повлиял положително или по-скоро негативно на Ким?

Четете още: Стилната Оливия Палермо в Париж

* Ким с майка си Крис Дженър