За никого не е тайна, че в последните години шоубизнеса е в плен на тенденцията на естествените, натурални визии, открояващи се без помен от грим.

И докато преди десетина години звездите трепереха да не бъдат изловени без макиаж от следящи ги папраци, то сега те се надпреварват една с друга да качват в профилите си в социалната мрежа свои снимки без грим.

Поредната снимка на звезда без грим е тази на риалити дивата Ким Кардашиян. Нейният фотос обаче е качен не от самата нея, а от гримьора й Марио Дедиванович. Въпросният кадър, на който бъдещата мама позира без грим, обаче предизвика доста смесени чувства у интернет потребителите.

Докато едни се убедиха около мнението, че снимката красноречиво доказва, че Ким е естествено красива и не се нуждае от макиаж, други са категорични, че арменката не само изглежда изморена и болнава без грим, но и видимо доста е напълняла, а все още е едва в началните месеци на бременността си.

Малко по-късно гримьорът качи снимка на Ким и с грим, която нагледно показва силата на макиажа - само с няколко техники за гримиране лицето на риалити дивата изглежда по-фино и скулесто.