Автор
Woman.bg

Ким Кардашиян с гащеризон „само“ за 75 паунда

Ким Кардашиян обикновено залага на скъпи дизайнерски тоалети, но понякога си позволява да се появи с нещо евтино, но елегантно.

Нека ви припомним, че Ким бе избрана за жена на годината от списание GQ. Това стана ясно от провелата се в Лондон церемония снощи.

В компанията на съпруга си Кание Уест, Кардашиян взе приза, връчен ѝ от главния редактор на изданието Дилън Джоунс.

„Тя е една от най-известните жени в света. Кралица на социалните мрежи и телевизията. А откакто се омъжи за Кание Уест през май, двамата станаха и една от най-известните двойки. Тя е известна колкото „Кока-Кола“. Тя е Ким Кардашиян“, заяви Джоунс.

Четете още: 8 звезди с отличаващ се стил

Ким се наслади на медийното внимание и най-вече на любовта, която половинката й показа през цялата вечер. Кание не се отдели от нея и през цялото време я целуваше и прегръщаше.

33-годишната брюнетка е една щастлива жена, която може да се похвали с успешен бизнес, големи доходи, сплотено семейство и любящ съпруг.

Тя може да си позволи всичко и го прави с голямо удоволствие! Но от време на време пищната Кардашиян-Уест обича да залага на дрехи, които са евтини в сравнение с тези, с които сме свикнали да я виждаме на светски събития и по червения килим.

Само часове след церемонията на сп. GQ сексапилната съпруга на Кание Уест се появи в стилен гащеризон с бял акцент в горната част. Дрехата струва 75 паунда и е от собствената й колекция „Kardashian Kollection“ за Lipsy.

Според нас този тоалет й стои много по-добре от този, с който блесна на вчерашното събитие. На вас как ви харесва повече Ким?

Четете още: Тандем в бяло: Ким и Норт Уест