Ким Кардашиян несъмнено е една от най-обсъжданите известни личности, като персоната й се радва на доста противоречиви оценки.

Стане ли въпрос за риалити дивата онлайн пространството мигновено се разделя на два лагера, едните буквално боготворящи пищната арменка, а другите направо ненавиждащи я, не само проявите й, но и визията й. Днес ще обърнем внимание именно на външния вид на звездата.

Ким: Нося дълги палта, за да скрия колко съм дебела!

От години из интернет, а и светската, общественост се говори какви точно пластични операции си е правила госпожа Кардашиян-Уест. И докато тя упорито отказва да отговори, дали е лягала под скалпела, за да коригира външността си, снимките от близкото й и далечно минало красноречиво доказват за претърпени корекции от страна на арменката.

Това ясно си личи и от фотоса, който самата Ким качи преди броени дни. На него тя позира с баща си, известне адвокат, който почина през 2003 година.

На кадъра се вижда не само, че носът на звездата е с доста по-различна форма, но и че в наши дни й овалът на лицето й и формата на брадичката й са доста променени. Днес Ким също така притежава и доста изразени скули, от които няма и следа на снимката с баща й.

Сравниха Ким Кардашиян с пингвина Освалд (снимки)