Ким Кардашиян реши да тръгне по стъпките на Анджелина Джоли.

Преди няколко месеца светската лъвица бе на почивка в Тайланд и според кадри от поредния епизод от шоуто „Keeping Up With The Kardashians" звездата е искала да осинови момиченце от Тайланд.

Четете още: Ким Кардашиян и манията й по селфитата

Ким, която посетила едно от сиропиталищата заедно със семейството си, останала очарована от 12-годишно момиче на име Пинк. Тя веднага позвънила на съпруга си Кание Уест и му казала, че иска да вземе детенцето в САЩ.

Майката на Ким - Крис Дженър, и сестра й обаче успели да я разубедят, познавайки много добре характера й и как взема решения под въздействието на емоциите.

Четете още: Ким Кардашиян е една горда мама!

"О, боже не можеш просто да отидеш в сиропиталище, да си харесаш едно дете и да си го вземеш у дома все едно пазаруваш", са точните думи на Крис Дженър. "Ти си много емоционална и не мислиш за цялостната ситуация. Искам да кажа... Сигурна съм, че има много неща, които може да направите, за да промените изцяло живота на това малко момиченце, без да я водиш у дома", допълва майката на Ким.

Ким Кардашиян и 12-годишната Пинк

След това съпругата на Кание Уест разбрала, че в Тайланд не гледат с добро око на това дете да бъде осиновено, а след това изведено от страната. "Бях шокирана. Толкова съм разстроена. Това момиченце ми хареса много", споделя половинката на Кание Уест.