Автор
Woman.bg

Ким Кардашиян по бански за първи път след раждането

Ким Кардашиян бе в Исландия само за седмица, но въпреки краткото си посещение успя да хвърли в смут жителите на северната държава.

Тя постигна това, появявайки се по улиците само по стягащо бельо или по-конкретно по два чифта от него, облечени един върху друг, а само след дни, явно решена да не спира с провокациите, въпреки ниските температури в курорта Blue Lagoon, Исландия Ким захвърли дрехите и остана само по бански за поредната фотосесия.

Няма как да не подчертаем, че това е първият път, в който пищната арменка се показва по бански, след раждането на сина си през декември миналата година. Явно риалити дивата се е решила на тази крачка, защото, както самата тя не пропусна да отбележи чрез снимка в социалните мрежи, вече тежи само 63 килограма и я делят само два килограма от достигането на теглото ѝ от преди бременността.



Феновете на Кардашиян не пропуснаха да отбележат, че е видима промяната не само във фигурата на звездата, но и в лицето ѝ, което според тях е претърпяло няколко лифтинг процедури, а може би и такива с ботокс.