Автор
Woman.bg

Ким Кардашиян отрича да има целулит и се фука с часовник за 400 000

Риалити дивата Ким Кардашиян заяви, че снимките от почивката ѝ в Мексико, които предизвикаха вълна от коментари, са фотошопирани, за да изглежда тя по-непривлекателна, отколкото е в действителност.

"Видях тези ужасни снимки по време на почивката ми в Мексико и хората ги бяха фотошопнали“, каза Кардашян в The View във вторник, цитирана от Daily Mail. „Определено не бях в най-добрата си форма. Не бях спортувала около 12 седмици, имах две операции на матката. Документирахме това в шоуто", допълва Кардашиян, като подчертава, че е категорична, че кадрите са допълнително обработени, за да направят по-фрапиращи формите ѝ.



Четете още: Открийте разликите: Двойничките на сестрите Кардашиян

Риалити тигрицата споделя, че фотосите макар и нереални са я амбицирали да започне нов хранителен и тренировъчен режим. В момента тя работи с нов инструктор – млада бодибилдърка, с която се е запознала чрез социалните мрежи.

"Определено мисля, че ще има резултат. Ставам всяка сутрин между 5:30 и 6:00. Тренирам преди да станат децата ми по час и половина". Ким допълва, че не само тренира редовно, но е променила хранителните си навици. Благодарение на новата си инструкторка, тя е включила в менюто си здравословните въглехидрати.

Преди броени дни Ким Кардашиян се сдоби и с доста скъпа придобивка - часовник, някога носен от първата дама на САЩ Джаки Кенеди. Съпругата на Кание Уест е купила бижуто на търг за 379 000 долара. Звездната дама е платила за него тройно по-голяма сума от тази, на която е било оценено то, а именно 120 000 долара