За семейството на Ким Кардашян и Кание Уест настъпиха нелеки времена - първо бе бруталният обир, който риалити дивата преживя, а сега нервният срив на рапъра, заради който той влезе в болница за 10 дни миналия месец.

Според последни данни след изписването му от болницата певецът живее отделно от Ким и децата. Източници от обкръжението на двойката разкриват, че това отчасти е свързано с Кардашян, която не иска мъжът ѝ да бъде с децата, защото състоянието му остава ненадеждно, макар и да се е стабилизирало.

Въпреки че Ким е неотлъчно до съпруга си и му помага да се възстанови емоционално от преживяното, се появиха слухове, че Кардашиян прави това от уважение и благодарност към него, като всъщност възнамерява да подаде молба за развод, когато той се стабилизира, защото от много време не е щастлива в брака си. Красавицата също така възнамерявала да се бори за пълно попечителство над Норт и Сейнт.

Близкият приятел на Кардашиян - Джонатън Чебан обаче определи като смехотворни въпросните слухове и заяви, че Ким и Кание са заедно, всичко между тях е наред и всеки ден си говори с тях по фейстайм.

Според не назован източник на американско списание въпреки трудностите, Ким вярва, че лечението, което получава съпругът ѝ, ще помогне на отношенията им. "Това беше истински ад. Поведението на Кание много силно се отрази върху брака им. Но Ким чувства облекчение, че той получава помощта, от която се нуждае. Тя смята, че това ще го спаси и ще помогне на връзката им", споделя един от източниците.

Друг добавя, че макар в семейството да има проблеми, любовта между Ким и Кание не намалява: "Както във всички отношения, те също имат разочарования и проблеми. Но те се обичат", изтъкна приятел на семейството.