Ким Кардашиян несъмнено е най-известна с две неща, а именно пищните си задни части и любовта към тоалетите, които ги подчертават.

Затова и не се учудихме, че тя неусетно се вманиачи по дрехите от латексова материя, които прилепват по тялото й като втора кожа и ефектно подчертават женствените му извивки.

Нейното залитане по тоалетите, изработени от тази материя, се доказва и от визията, която тя избра да демонстрира на първата си светска поява след обявяването на новината за втората си бременност.

Тогава Ким заложи на розова рокля от латекс, с което красноречиво, макар и негласно, заяви, че бременността по никакъв начин няма да прекрати дружбата й с латексовите тоалети.

Първият път, когато красивата арменка облече рокля изцяло от латекс, бе октомври месец миналата година, когато тя се появи на събитие с розова миди рокля от латекс, дръзко разкриваща бюста й.


Няколко месеца по-късно Ким отново облече розова рокля от латекс. Този път за появата си на бляскаво събитие в Лондон, посветено на Мадона.

Тогава изборът на тоалет от страна на звездата бе широко обсъждана тема, не само заради ефектният начин, по който дрехата обгръщаше тялото й, но и защото на същото събитие с почти същата рокля се появи и друга знаменитост, а именно певицата Рита Ора. Повече за модния гаф на двете може да прочетете ето ТУК!


Оказа се, че Ким е скрила в гардероба си не само латексови рокли, но и панталон в цвят металик и пола тип "молив, направени от тази ефектна материя.

Дами, какво мислите за манията на Ким по латекса. Подхождат ли според вас дрехите от тази материя на фигурата й?