Обзалагаме се, че имате поне една черна рокля в гардероба си! Тази вечна класика е задължителна за всяка една жена.

Тя е стилна, изискана, елегантна и красива. За някои може да е прекалено скучна, но появи ли се дама с черна рокля не остава за дълго време незабелязана.

Тази дреха е уникална и идеална за всеки един повод. Може да прибавите интересен аксесоар или голямо бижу към нея и така ще блеснете още повече.

Малката черна рокля носи свободата да експериментираме с обувки, дамски чанти и др. аксесоари. С тази дреха няма как да не се почувстват специални!

Ким и Клои Кардашиян ни припомниха колко семпла и секси може да бъде тази дреха. Двете сестри се появиха стилно облечени в Ню Йорк на светско събитие.

Ким изглеждаше много красива и стилна в рокля с дълбоко деколете от пролетно-лятната колекция за 2014-а на Wes Gordon.

Нека ви припомним, че г-ца Кардашиян и Кание Уест ще си кажат „да“ на 24 май. Все още не се знае точно къде ще се състои сватбата. Единственото, което е посочено, е датата, желаното облекло и кога ще е репетицията за тържеството.

"Гостите няма да знаят мястото на церемонията, докато не кацнат в Париж. Ким дори не е споделила тази информация със сестрите си", казва източник, близък до двойката.

33-годишната риалити звезда бе заложила на опушен грим и пригладена коса назад.

Черните обувки с остър връх и тънък ток бяха идеално допълнение към цялостната й визия.

Четете още: Секси грим като на Ким Кардашиян

По-малката й сестра се бе спряла на подобна рокля в черно, но с по-изряна кройка.

29-годишната Клои напоследък впечатлява с доста секси облекла и визии, в допълнение с появата й в редица мъжки списания, категорично й дава титлата за една от най-сексапилните холивудски дама.

Силно впечатление ни направи доста русата й грива.

Малката черна рокля символизира класатата, елегантността и женствеността на една дама. На коя от двете сестри според вас й отива повече?

Четете още: Моминското парти на Ким