След появата на малката Норт Уест преди малко повече от година цялото внимание бе (и все още е) насочено към нея. Това е съвсем нормално и естествено, но Ким и Кание не трябва да забравят, че освен родители са и мъж и жена, които имат нужда от време насаме.

С толкова много отговорности и родителски задължения, вероятно на всяка двойка й се случва да забравя, че въпреки, че и двамата са родители, все още са една влюбена двойка. Ким Кардашиян и Кание Уест са от звездните родители, които не отделят често време за себе си, а се фокусират върху детето си.

Рядко се случва да биват засичани без Норт, но вчера вечер те решиха да се отдадат на романтична вечеря в ресторант „Hakkasan“ в Лондон и папараците успяха да ги щракнат на излизане от техния хотел.

Четете още: Норт Уест дебютира като модел

Трябва да отбележим, че г-жа Кардашиян-Уест изглеждаше изключително стилно. 33-годишната майка бе заложила на елегантна бяла рокля с прекрасен акцент в кръста с дължина до глезените и с дълъг ръкав. Визията на звездата се допълва от ефектни бели обувки на модна марка „Balenciaga”.

Ким показва, че роклите по тялото са едновременно практични и изискани. Усилените тренировки си казват тежката дума.

Кание Уест се бе спрял на черни разкъсани дънки, бяла риза и екстравагантно сако. Стилът на рапъра е винаги леко небрежен, но това е типично за музикална звезда от неговия ранг.

Когато стане дума за модни икони, в ума ни изникват доста имена, предимно от шоу бизнеса и модния подиум. Ким и Кание с години са се превърнали в едни от най-добре облечените популярни личности.

Харесва ли ви координирания стил на семейство Уест?

Четете още: Ким разгорещи Сидни