Те са навсякъде и спасение от тях няма. Става въпрос за маратонките на платформа, които са комбинацията между спортна визия и елегантна линия.

Кое от двете преобладава и дали наистина бихте ги определили като спортно-елегантни очакваме да разберем от коментирите ви по-долу!

Почитателки сме на кецовете! Имаме удоволствието да изпъстряме ежедневието си с различни модели кецове в най-разнообразни цветове.

Те допълват стрийт визията ни по един уникален начин и трудно бихме могли да ги заменим с каквито и да било друго модели.

Четете още: Стрийт стил на високо ниво: Шерил Коул

Обувките на висок ток са ни другата слабост...

Те придават необходимата изисканост и елегантност към цялостната визия на една жена. С тях изглеждаме много по-високи и стройни. Идеални са за специални събития или за ежедневието, комбинирани с чифт дънки или ефирна рокличка.

Обувките на висок ток са били винаги модерни, но сега и маратонките на висока платформа набират скорост да се превърнат в любимата обувка на съвременната жена.

Ние не сме съвсем на това мнение и според нас с този тип обувка походката на една жена не става нито по-изкусителна, нито по-елегантна, а напротив – по-тромава и по-набита. Бихме казали, че вече са доста демоде... А и защо една жена би следвала сляпо всяка една тендениця, след като може просто да заложи на дрехите и аксесоарите, които отиват най-много на нейната фигура и с които се чувства себе си?

И все пак актуалните модели маратонки на платформа, които се предлагат в момента, са много цветни и много високи, в ярки цветове и апликации. Те са нестандартни и изключително удобни за ежедневието. Важното е да привличат внимание.

Известните личности и модните блогърки преди месеци откриха сезона на кецовете на платформа:

* Жизел Бюндхен

Woman.bg ви пита: Харесват ли ви тези "маратонко-токчета" и с какви дрехи бихте ги съчетали?

Четете още: Звездите луднаха по обувките на Brian Atwood