Автор
Woman.bg

Кецове на платформа – задължителни за сезона

Повечето дами носят спортни обувки само при бягане за здраве, разходки на кучето или посещения на фитнес-залата и нищо чудно – кецовете не стоят достатъчно изящно на женското краче, а и не му придават тъй желаните от нас сантиметри дължина като обувките на висок ток.

Френската дизайнерка Изабел Маран обаче е решила проблема с височината – през сезона пролет-лято 2012 тя предлага гениалния си модел обувки Isabel Marant Bekket със скрит ток, който веднага покори сърцата на звездите.

Новата революционна обувка създаде истински бум – в известните интернет-магазини кецовете Isabel Marant като на Бионсе, Кейт Босуърт и Миранда Кер бяха изкупени за броени часове, след което в глобалната мрежа се появиха и много „ментета“, продаващи се на цената на оригинала.

Изабел Маран отбеляза много успешен търговски ход, превръщайки спортната обувка в must-have атрибут на сезона. При това обаче дизайнерката не е първата почитателка на тази идея – подобни кецове е пускала и френската марка Chloe. Те първоначално били във войнишки стил, но постепенно се видоизменяли, изглеждайки като нещо средно между кубинки, спортни обувки и дамски обувки на платформа.

Алесандра Амброзио и Бионсе

Бионсе в клипа си Love on Top

Дауцен Круз

Ан Хатауей

Жизел Бюндхен

Миранда Кер

Кейт Босуърт



Бежовите кецове See by Chloé



Дъщерната линия на Chloé – марката See by Chloé – ползва същия стилен дизайн, но прави кецовете по-практични и универсални, шиейки ги не от велур, а от бежова кожа.



Велурените кецове Ash



При този модел ще намерите най-модните цветни варианти на сезона – бежово, цвят фуксия и цвят „пепел от роза“. И със сигурност ще стои прекрасно на всяка една жена!

Дженифър Лав Хюит

Линдзи Лоън

Шарени кецове Marc by Marc Jacobs



Ярката колекция Marc by Marc Jacobs пролет-лято 2012 предлага не само рокли и блузи, но и кецове на платформа в дръзка разцветка color block – точно това, което ви трябва за лятото!

Кейти Пери

Кецове с ресни SuperTrash



Калифорнийската марка за достъпни по цена дрехи и обувки SuperTrash подхожда нестандартно към спортната обувка, снабдявайки кецовете си от кафяв велур не само със скрита платформа, но и с ресни.

Допадат ли ви кецовете с платформа?