По червения килим на благотворителната вечер Мет гала, състояла се вчера, се разходиха едни от най-известните дами от света на шоубизнеса.

Някои като Клеър Дейнс, Нина Добревм, Амбър Хард и Наоми Кембъл демонстрираха изящни визии, представляващи апотеоз на стила, но други като Лейди Гага отново прекалиха с желанието си да изглеждат ексцентрични и различни. Вижте визиите на звездите от въпросната вечер ето тук!

Една от любимките ни от малкия екран Кери Уошингтън също ни разочарова с облика си, но веднага ѝ простихме, след като разбрахме, че красавицата е в очакване на втората си рожба. Всъщност след като от дни из интернет пространството циркулира слухът, че актрисата е бременна за втори път, то тя реши сама да потвърди новината и то директно от червения килим.

Звездата направи това без да обелва и дума, просто постави ръка върху коремчето си, подчертавайки лекото му наедряване – жест, чрез който от години насам известните дами от света на съвременния шоубизнес разкриват новината, че ще имат наследник. По същия начин без да говори новината за бременността си съобщи и Бионсе.

Как известните дами съобщиха за бременността си

Припомняме ви, че Кери Уошингтън вече има едно дете - момиченце на 2 години, от бившата звезда от професионалната футболна лига Намди Азомуга, за когото се омъжи на тайна церемония. От него е и второто бебче на актрисата, за което все още не се знае кога трябва да се появи на бял свят.